torsdag 10 september 2009

Hett i UK

Enligt engelska Guardian förväntas The Lost Symbol, den senaste thrillern av kändisförfattaren Dan Brown, ge ordentlig skjuts åt försäljningen av e-läsare i Storbritannien när den släpps som e-bok (och p-bok) nästa vecka.

Som av en händelse börjar Sony redan idag sälja två av sina senaste modeller, Pocket Edition och Touch Edition, i det förenade kungadömet. I en annan artikel skriver Guardian om konkurrenten Cool-er som har ambitionen att bli nummer 1 på den brittiska marknaden.

Om man därtill lägger alla rykten om att Amazons Kindle är på gång i öriket kan man lugnt anta att det lär bli rätt så hett på den brittiska e-boksmarknaden framåt jul.

1 kommentar:

  1. Roligt om det hettar till. Inget är som konkurrens när det gäller att mejsla fram bra produkter och tjänster. Jag har testat Cool-er plattan och det är exakt samma hårdvaruplattform som Bookeens Cybook Gen 3 men de har olika menyer och mjukvaror. Cool-er kommer från företaget Interead som också etablerat tjänsten Coolerbooks. Dom verkar på hugget med bl.a. GoogleBooks samarbete och egen jättekatalog.

    Anders Borgström
    http://contextelebooks.blogspot.com

    SvaraRadera